Zöld

Kihívások: Sokat töprengsz a múlton és a jövőn. Légvárakat építesz. Ötleteidhez nem teremted meg a szükséges feltételeket. Nem gondolkozol kellő távlatokban és hajlamos vagy a lustaságra, vagy a dolgok halogatására. Az ablakon kitekintve „csodálod a szomszéd kertjét”, talán irigyled is, de nem kelsz fel kényelmes foteledből, hogy a saját virágaidat elültesd. Érezheted azt, hogy ideje lenne változtatni, de nem kezdesz hozzá. Talán félsz az új dolgoktól, változásoktól.

Ajándékok: Jó vezető lehetsz, aki nem él vissza hatalmával. Hagyod, hogy mások is kibontakozhassanak. Foglalkoztatnak az emberi lét nagy kérdési. A szíved vezet, ezért felismered és végrehajtod a teendőidet. Mindennek a jó oldalát látod, szívesen hallgatod meg embertársaidat. Független vagy és becsületes. Szeretetteljes, harmonikus és kiegyensúlyozott életet élsz. Őszinte, barátságos, támogató, hűséges, és diplomatikus vagy. Mély kapcsolatban állsz a természettel.

Amiben erősödnöd kell: Amikor ráébredsz, hogy ideje a változtatásnak, lépj bátran, így megtalálod a helyed és a dolgod a világban!

 

“Úgy is eltölthetjük az életünket, hogy a világ mondja meg nekünk, kik is vagyunk. Épeszűek vagy őrültek. Szentek vagy szexmániások. Hősök vagy áldozatok. Rábízhatjuk a történelemre, hogy eldöntse helyettünk, jók voltunk vagy rosszak. Engedhetjük, hogy a múltunk határozza meg jövőnket. Vagy akár magunk is dönthetünk.”