Vörös

Kihívások: Talán nehezen koncentrálsz mostanában. Figyelmed szétszórt, és fáradt vagy. Dühös, haragos vagy, minden apróság felbosszant. Ingerültséged származhat kimerültségből, a feleslegesnek tűnő erőfeszítésekből, vagy abból, hogy úgy érzed, nem szeretnek, elutasítanak. Tehetetlennek érzed magad ezzel kapcsolatban. Nehezen szabadulsz ettől az állapottól. Fontos lenne számodra a stabilitás a koncentráltság, a magad erejébe vetett hit, de úgy érezheted, hogy ezt ebben a pillanatban nem tudod megvalósítani. Talán minden energiád elfolyik, ebben a küzdelemben. Lehet, hogy döntés előtt állsz, melynek mélyén az a kérdés áll, merre tovább?

Ajándékok: Tele vagy energiával. Mint ha most jött volna el az idő, hogy megvalósítsd a terveid, elkezdj, vagy újra kezdj valamit. Erős, összeszedett, és tettre kész vagy. Olyan érzés mintha kitisztult volna a régi kép és minden részlet a helyére került. Tisztán látsz a téged körülvevő szituációkban vagy helyzetekben. Másokat is fellelkesítesz. Nincsenek akadályok számodra, életerőd határtalan.

Segítő gondolatok: Egy guruló szekeret könnyebb kormányozni, mint egy állót. Hallgass a szívedre, indulj el bátran abba az irányba, amit az érzéseid diktálnak. Később kiderül majd, merre visz az út. 

 

 

 

“Úgy is eltölthetjük az életünket, hogy a világ mondja meg nekünk, kik is vagyunk. Épeszűek vagy őrültek. Szentek vagy szexmániások. Hősök vagy áldozatok. Rábízhatjuk a történelemre, hogy eldöntse helyettünk, jók voltunk vagy rosszak. Engedhetjük, hogy a múltunk határozza meg jövőnket. Vagy akár magunk is dönthetünk.”