Türkiz

Kihívások: Talán szomorú vagy. A tudatalattidba beépült reflexek irányítanak. Fogalmad sincs arról, hogy ki is vagy valójában. A környezeted tarthat érzéketlennek, vagy önzőnek. Érezheted úgy, hogy az élet margójára szorultál, vagy mint ha alvajáró lennél. Talán önmagaddal sem vagy őszinte az érzéseiddel kapcsolatban, és mivel nem fejezed ki őszintén azokat, tévútra vezeted magad és másokat is. 

Ajándékok: Szenvedélyesen keresed az igazságot. Őszinte ember vagy, aki képes az érzéseit átlátni és ezt megnyilvánítani. Ez az érzelmi tisztaság hatalmas mértékű kreativitást tesz lehetővé, mert energiáid mentesek a függőség és az önmanipuláció okozta nehézségektől. Képes lehetsz arra, hogy szellemeddel láthatatlan világokba utazz, és az ott tapasztaltakat, a többiek számára közvetítsd pld. tanítás, írás festészet, vagy bármely más kreatív módon. Lényed nyitott és rugalmas.

Amiben erősödnöd kell: Engedd meg vigyenek az élet hullámai. Engedd el berögződéseidet, függőségeidet és jó helyen leszel jó időben.

 

 

“Úgy is eltölthetjük az életünket, hogy a világ mondja meg nekünk, kik is vagyunk. Épeszűek vagy őrültek. Szentek vagy szexmániások. Hősök vagy áldozatok. Rábízhatjuk a történelemre, hogy eldöntse helyettünk, jók voltunk vagy rosszak. Engedhetjük, hogy a múltunk határozza meg jövőnket. Vagy akár magunk is dönthetünk.”