Sárga

Kihívások: Állandóan új helyet keresel, de csak külső környezeted változik, belül ugyan az marad minden. Talán boldogtalan vagy, ezért túl sok édességet eszel. Folyton az eszedre hallgatsz, talán ez a nehézségek oka.  A jövőn rágódsz, így elszalasztod a jelen azon pozitív pillanatait, melyek a kívánt irányba kalauzolnának.

Ajándékok: Olyan ember vagy, aki a humorral még a legsötétebb időkben is képes feloldani a legmélyebb nehézségeket. Kiváló a logikai képességed. Az örök diák vagy, aki folyamatosan tanul, és tanultakat beépíti a munkájába. Szép a mozgásod, talán jó táncos vagy. Együtt lélegzel a természettel, nincsenek korlátaid, így bármit megvalósíthatsz, amihez kedvet érzel. Ragyogó sugárzó személyiség a személyiséged.

Amiben erősödnöd kell: A világról alkotott tudásunk az szerint mélyül igazán, minél többet tudunk magunkról.

 

“Úgy is eltölthetjük az életünket, hogy a világ mondja meg nekünk, kik is vagyunk. Épeszűek vagy őrültek. Szentek vagy szexmániások. Hősök vagy áldozatok. Rábízhatjuk a történelemre, hogy eldöntse helyettünk, jók voltunk vagy rosszak. Engedhetjük, hogy a múltunk határozza meg jövőnket. Vagy akár magunk is dönthetünk.”