Olajzöld

Kihívások: Keserű és csalódott lehetsz.  Talán úgy érzed elárulták, valami megrekedt és méltatlanul szenvedsz. Reménytelennek és energiátlannak érzed magad. Állandó félelemben élsz, mert nehéz számodra a valódi okok mögé nézni. Folyton a tükörképedet figyeled, szeretnéd, ha jobban elismernének. Úgy érezheted, többet érdemelnél az élettől. Nem érted az előtted tornyosuló akadályok okát, és hevesen haragszol mindenkire, aki többre vitte, vagy szerencsésebbnek tűnő helyzetben van.

Ajándékok: Olyan vezető vagy, aki a szívére hallgat. Nem titkolod, hogy sebezhető vagy. Rendkívül széles tapasztalatkörrel rendelkezel. Igazságos vagy, bízol a jövőben és egy jobb világ felépítésén fáradozol. Saját érdekeidet bármikor feláldozod a többiekért. Szerényen élsz. Ez nálad nem póz, hanem belső szükséglet. Néhányan túl egyenesnek tartanak. Lehetsz mély átalakulásban, ami inkább belül, mint kívül történik. 

Amiben erősödnöd kell: A te utad a remény. Amikor a felszínre engeded a mélyen lapuló félelmeidet, feloldódnak a gátlásaid. Ez a folyamat elvezet egy olyan helyre, ahol megtalálod a boldogságot.

 

“Úgy is eltölthetjük az életünket, hogy a világ mondja meg nekünk, kik is vagyunk. Épeszűek vagy őrültek. Szentek vagy szexmániások. Hősök vagy áldozatok. Rábízhatjuk a történelemre, hogy eldöntse helyettünk, jók voltunk vagy rosszak. Engedhetjük, hogy a múltunk határozza meg jövőnket. Vagy akár magunk is dönthetünk.”