Narancs

Kihívások: Nehézségeid lehetnek a kapcsolataid területén. Érezhetsz mély félelmet az elválás, vagy valamely ismerősöd, szeretted elvesztése miatt. Lehet, hogy erős függőségben érzed magad, melyek gátolják az önállóságodat. Talán éppen most jutottál túl, valamilyen érzelmi viharon. Nyugtalan, szétszórt és szélsőséges lehetsz.  Úgy érezheted, képtelen vagy a változtatásra, legyen a helyzet bármennyire is elviselhetetlen.

Ajándékok: Kiváló kapcsolatteremtő képesség jellemezhet. Jó a közérzeted, és élvezed az életet. Aggodalmak nélküli létezel a jelenben és a jövővel kapcsolatban. A társasági élet motorja, egyfajta összekötő energia vagy, akit nagyon kedvel a közösség. Rendkívül jó viszonyban vagy a gyermekekkel.

Amiben erősödnöd kell: A dolgok folyamatosan változnak, jönnek és mennek. Amikor beengeded a változást az életedbe, kreativitásod, életenergiád újra hatalmasra növekszik.

 

 

 

 

“Úgy is eltölthetjük az életünket, hogy a világ mondja meg nekünk, kik is vagyunk. Épeszűek vagy őrültek. Szentek vagy szexmániások. Hősök vagy áldozatok. Rábízhatjuk a történelemre, hogy eldöntse helyettünk, jók voltunk vagy rosszak. Engedhetjük, hogy a múltunk határozza meg jövőnket. Vagy akár magunk is dönthetünk.”