Magenta

Kihívások: Gyakran túlhajszolod magad, és túl sokat vállalsz. Könnyen csalódsz az emberekben, talán túl naiv vagy. Szeretetvágyad óriási, szinte semmilyen kapcsolat nem elégíti ki ezt a vágyat. Nehezen találsz időt önmagad számára. Nehézségeid lehetnek a praktikus dolgokkal. Lehet, hogy túl szigorú vagy önmagadhoz, és gyakran hasonlítod magad másokhoz, ami nagyon lemerít.

Ajándékok: Életedet átitatja az a hozzáállás, hogy jó másokon önzetlenül segíteni. Magasabb emberi célok vezérelnek. Érted, hogy az apró dolgok és a kis események a legfontosabbak. Észreveszed és értékeled őket. Megértő és elnéző vagy az emberekkel szemben, szereteted több, mit egyszerű rokonszenv. Hűséges vagy és megbízható, aki a kötelességén túl is teljesít. Szeretettel viseltetsz a növényekkel, állatokkal, gyerekekkel, általában minden élőlénnyel.

Amiben erősödnöd kell: Nézz jobban a dolgok mélyére és meglátod, hogy a szépség minden apró dologban jelen van.

 

“Úgy is eltölthetjük az életünket, hogy a világ mondja meg nekünk, kik is vagyunk. Épeszűek vagy őrültek. Szentek vagy szexmániások. Hősök vagy áldozatok. Rábízhatjuk a történelemre, hogy eldöntse helyettünk, jók voltunk vagy rosszak. Engedhetjük, hogy a múltunk határozza meg jövőnket. Vagy akár magunk is dönthetünk.”