Lila

Kihívások: Szomorú lehetsz és elvágyódó. Talán valamilyen mély veszteség ért, talán elmúlni látszik valami, ami fontos dolog volt az életedben. Lehet, hogy hirtelen összeomlani látszik az eddigi világ. Elveszik a stabilitás és úgy érzed, hogy ez a világ nem megfelelő hely a számodra. Elpalástolt, vagy mély haragod nagy nehézségeket okozhat számodra. Talán értelmetlennek érzed az életet és érezheted úgy, hogy nincs kiút az értelmetlenségből.

Ajándékok: Talán egy új irányba vezető változást élsz át. Ez a változás, nemcsak a tiédre, de másokéra is kihat. Kiváló segítő lehetsz, aki együttérzéssel hallgat meg másokat, akár a hivatásából adódóan, akár csak a buszmegállóban. Tudod, hogy a halál is csak egyfajta változás. Talán önmagadnak is volt ilyen élménye. Tiszteletreméltó, megbecsült személy lehetsz. Tudod, hogy az élet állandó változás, nem félsz az átalakulástól. A szolgálat, a gyógyítás és a spiritualitás adják életed gerincét.

Amiben erősödnöd kell: Ha nem találod a saját életed értelmét, akkor mások segítésében és támogatásában megtalálhatod azt.

 

“Úgy is eltölthetjük az életünket, hogy a világ mondja meg nekünk, kik is vagyunk. Épeszűek vagy őrültek. Szentek vagy szexmániások. Hősök vagy áldozatok. Rábízhatjuk a történelemre, hogy eldöntse helyettünk, jók voltunk vagy rosszak. Engedhetjük, hogy a múltunk határozza meg jövőnket. Vagy akár magunk is dönthetünk.”