Korall

Kihívások: Talán úgy érezed, hogy akit szeretsz, vagy akibe szerelmes vagy, az nem szeret viszont téged. Az is elképzelhető, hogy azok bántanak leginkább, akiktől legjobban szeretnél szeretetet kapni. Talán még vissza is élnek azzal a szeretettel, amely benned él irányukban. Érezheted törékenynek, tehetetlennek és kiszolgáltatottnak magad. Ez akár a szexuális életedben is megjelenhet. Lehetséges, hogy éppen most dolgozol fel valamilyen traumát a múltból, ezekkel a témákkal kapcsolatban. Erős páncélokat építettél ki önmagad védelmére, de ezek a páncélok nemcsak védelmeznek, gátolhatnak is más emberekkel való kapcsolataidban. Érzelmileg nem vagy szabad, úgy érezheted egyedül képtelen vagy boldogulni, ezért még a rossz is jobb, mint a semmi.

Ajándékok: Mély együttérzést tapasztalsz a környezeteddel szemben. Kapcsolataid kiegyensúlyozottak, támogatóak. Jó, szeretetteljes kapcsolatban állsz szüleiddel, kiegyensúlyozott, mély párkapcsolatban élsz, melyben az egymás támogatása a szabadság és a kötődés a megfelelő egyensúlyban van jelen. Képes vagy másokat megnyerni a terveidnek. Sikeres vagy és elképzelhető, hogy magas beosztásban dolgozol. Fontos számodra a szépség, tudod, hogyan tedd otthonosabbá a környezeted. Kimagaslóan jó szervező vagy. Gondoskodásod, szeretetteljes figyelmed és érintésed, gyógyító, vigasztaló az környezeted számára. Érzékeny empatikus képességed révén, finoman ráérzel mások mély szenvedéseinek okára, és képes vagy szereteted, figyelmed minőségével segítséget nyújtani számukra.

Segítő gondolatok: Nem igaz, hogy nem vagy elég jó. Mindegy mit hozol a múltból, ints búcsút annak, ami már mögötted van. Amikor a jelenre koncentrálsz, és bízol a jövőben, kapcsolataid új, téged támogató rendszerré állnak össze. Sokkal erősebb vagy, mint gondolnád.

 

“Úgy is eltölthetjük az életünket, hogy a világ mondja meg nekünk, kik is vagyunk. Épeszűek vagy őrültek. Szentek vagy szexmániások. Hősök vagy áldozatok. Rábízhatjuk a történelemre, hogy eldöntse helyettünk, jók voltunk vagy rosszak. Engedhetjük, hogy a múltunk határozza meg jövőnket. Vagy akár magunk is dönthetünk.”