Királykék

Kihívások: Teljes elszigetelődés élhetsz meg. Egyfajta elefántcsonttorony fogságában érezheted magad. Saját világában élsz, melybe alig engedsz be valakit a külvilágból, mivel úgy érzed, nem ért meg senki. Gondolhatod, hogy más vagy, mint a többi ember a külvilágban, ezért antiszociálisnak tarthatnak. Néha erőt vehet rajtad a depresszió. Gondot okozhat számodra az önfegyelem, így gyakran kerülhetsz konfliktusba a hatalmi személyekkel, pl. jog, rendőrség, tanárok, főnökök. Rejtett düh és harag dolgozhat benned. Nagy kísértést jelenthetnek számodra, a tudatmódosító szerek, hogy elmenekülj ebből a számodra nehéznek tűnő és unalmas világból. 

Ajándékok: Mély béke jellemez. Átlátó képességed kimagasló. Képes vagy egyszerre, egy időben rengeteg dolgot irányítani. Globálisan, egészében látod a dolgokat. Spirituális, szellemi megtapasztalásaid is lehetnek, melyek akár olyan világok kapuit is feltárhatják, melyek tovább segítik fejlődésedet. Sokoldalú személyiség vagy, aki kreativitását, érzékenysége fejlesztésére használja. Csodálatra méltó az a képességed, amivel környezeted igényeit a legkisebb rezdülésekből, szavak nélkül is észreveszed. Elképzelhető, hogy a kutatás, a fejlesztés, a tanítás, vagy a gyógyítás területe vonz.

Amiben erősödnöd kell: Hagyatkozz jobban érzékenységedre és intuíciódra, így minden rejtett dolog feltárulhat előtted és ez által jobban megtalálod helyed a világban.

 

“Úgy is eltölthetjük az életünket, hogy a világ mondja meg nekünk, kik is vagyunk. Épeszűek vagy őrültek. Szentek vagy szexmániások. Hősök vagy áldozatok. Rábízhatjuk a történelemre, hogy eldöntse helyettünk, jók voltunk vagy rosszak. Engedhetjük, hogy a múltunk határozza meg jövőnket. Vagy akár magunk is dönthetünk.”