Kék

Kihívások: Félsz az ismeretlen dolgoktól, szituációktól. Nehézséget okoz számodra sokat foglalkozol a múlt dolgaival. Konfliktusaid lehetnek a hatalmi személyekkel, munkahelyi vezetőkkel, az édesapáddal vagy a férfias szerepekkel. Magányosnak, szomorúnak vagy kívülállónak érezheted magad. Érezheted azt, hogy nem becsülnek meg eléggé. Nehéz lehet számodra a kapcsolatteremtés és a kommunikáció. Saját világodban élsz, melynek kapuit zárva tartod.

Ajándékok: Békés, nyugodt kiegyensúlyozott ember vagy. Erőd a higgadtságból és a nyugalomból fakad, mivel összefüggéseiben látod a világot. Nagyon jó kommunikációs képességgel rendelkezel, békés érveléseddel eléred célodat. Az életet rendezettnek és biztonságosnak éled meg, mivel tudod, mit miért teszel. Gondolataid, cselekedeteid tervszerűek, mégis sokszor ihletetek. Lehetsz spontán még egy meglévő merev rendszere keretein belül is. Az emberek gyakran kérnek tőled tanácsot, mivel olyannak látnak, mint egy nagy és erős tölgyfa, mely biztonságot és nyugalmat áraszt.

Amiben erősödnöd kell:
Bezárt világodon nyiss bátrabban ablakot, így a téged már nem szolgáló dolgok eltávozhatnak és helyükre új, örömteli dolgok érkeznek.

 

“Úgy is eltölthetjük az életünket, hogy a világ mondja meg nekünk, kik is vagyunk. Épeszűek vagy őrültek. Szentek vagy szexmániások. Hősök vagy áldozatok. Rábízhatjuk a történelemre, hogy eldöntse helyettünk, jók voltunk vagy rosszak. Engedhetjük, hogy a múltunk határozza meg jövőnket. Vagy akár magunk is dönthetünk.”