Arany

Kihívások: Jellemző lehet a mély zavarodottság az életed céljával kapcsolatban. Talán kétségek gyötörnek, vagy múltbéli emlékek kínoznak. Sokszor érzel bűntudatot. Szereted a luxust, de jelen pillanatban nem tudod megteremteni a feltételeit. Semminek nem örülsz igazán, nincs benned kezdeményező készség, és a legtöbb esetben másokat hibáztatsz boldogtalanságaidért.

Ajándékok: Természetes, megengedő módon szemléled a dolgokat. Vonzanak a kalandok, boldog és kiegyensúlyozott vagy. Egyszerűen élsz, és gyakran segítesz valamilyen módon más embereknek, hogy újrakezdhessék, újraértékelhessék saját életüket. Magasak az elvárásaid, de nem sokat törődsz azzal, ha nem valósulnak meg. Bölcsességed átsegít a kritikus pillanatokon.

Amiben erősödnöd kell: A legfontosabb, hogy megbocsájtsunk önmagunknak, és ne ítélkezzünk folyton a dolgaink felett. Amikor ezt megtesszük, elérjük a z öröm állapotát.

 

 

 

 

 

“Úgy is eltölthetjük az életünket, hogy a világ mondja meg nekünk, kik is vagyunk. Épeszűek vagy őrültek. Szentek vagy szexmániások. Hősök vagy áldozatok. Rábízhatjuk a történelemre, hogy eldöntse helyettünk, jók voltunk vagy rosszak. Engedhetjük, hogy a múltunk határozza meg jövőnket. Vagy akár magunk is dönthetünk.”